Григор Димитров записа най-доброто си класиране от началото на сезона. От

...
Григор Димитров записа най-доброто си класиране от началото на сезона. От
Коментари Харесай

Любовта дава крила! Григор Димитров записа най-доброто си класиране от началото на сезона

Григор Димитров записа най-хубавото си класиране от началото на сезона. От през днешния ден той ще се завърне в топ 25 на света, откакто си подсигурява спечелването на 110 точки за ранглистата през миналата седмица. Припомняме, че Гришо по свое предпочитание стартира присъединяване си в Куинс още от пресявките и записа четири поредни победи. Това не му се беше случвало от миналогодишния Мастърс в Монте Карло. 

Победната серия на Димитров беше спряна на 1/4-финалите от бъдещия първенец Карлос Алкарас. Българинът обаче се изкачва с две позиции в класацията и към този момент под номер 24 в нея. Григор е с актив от 1430 точки.

Най-добрият български тенисист и новата му другарка Мадалина Генеа са на крилете на любовта. Явно новата връзка се отразява доста добре и на играта на Григор. Румънската хубавица постоянно разгласява фотоси и видеа в профила си в Instagram, с които поддържа обичания си и демонстрира на света какъв брой доста се обичат.

Последната снимка, която брюнетката разгласява в обществената мрежа, демонстрира Гришо, който се е излегнал на шезлонг. Българинът се намира до басейн, а Генеа не се вижда на фотографията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР